Михаил Миков: Не подкрепяме бизнес организации

Михаил Миков: Не подкрепяме бизнес организации
A A+ A++ A

Не подкрепяме бизнес организации – смятаме, че има условия за вот на недоверие, включително в сферата във вътрешната сигурност и борбата с престъпността. Това каза по време на пресконференция председателят на БСП Михаил Миков.

Михаил Миков припомни случилото се в „Овча купел“, както и серията от тежки криминални престъпления, които се случиха в последните седмици. „Не бива държавата да изпуска ситуацията, да се стига до това, което се случва по улиците на немските градове“, коментира Михаил Миков. Той използва случая да изкаже съболезнования на турското правителство, на посланика на Турция за атентата на площад „Султан Мехмед“. Михаил Миков посочи, че има три теми за предстоящия вот на недоверие и визира здравеопазването, демографията и вътрешната сигурност.

„Тревожат ни процесите на едностранно дерогиране на шенгенските правила и въвеждането на граничния контрол в редица европейски страни. През настоящия сезон за нас е от изключително значение дефинирането на граници между управляващи и коалиция“, заяви Миков. Той каза още, че има редица политики на правителството, които предизвикват все по-голямо обществено недоволство – демографска политика, справянето с престъпността. По думите на Миков, зачестилите случаи на тежки престъпления са един индикатор за задълбочаващите се проблеми в тази сфера. „Служителите на МВР са силно демотивирани“, каза още Михаил Миков. 

#БСП #Миков #недоверие #вот

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"