Канадско издание: Баба Ванга е предсказала мюсюлманския екстремизъм

Канадско издание: Баба Ванга е предсказала мюсюлманския екстремизъм
A A+ A++ A

Какво ли ни е приготвила 2016 година? Ако съдим по публикациите в интернет – не много приятни неща. Счита се, че българската пророчица Баба Ванга, преди смъртта си, е предсказала много неща, включително атаките от 11 септември 2001 година и цунамито от 2004 година, пише вестник Métro Montréal.

Според някои Баба Ванга е предсказала не само, че Барак Обама ще бъде последният американски президент, но и че „Европа ще бъде завладяна от мюсюлмански екстремисти през 2016 година, а с арабската пролет през 2010 година ще започне голяма мюсюлманска война“.

Всичко това щеше да бъде много впечатляващо, ако беше вярно. Баба Ванга не е можела да записва предсказанията си, което прави много лесно фабрикуването на пророчества от нейно име, пише вестникът.

Според една стара статия Баба Ванга е предрекла, че през 2010 година ще започне световна война, която ще завърши през 2014 година. Не се случи нищо подобно, но какъв е проблемът?

Можем просто да променим някои подробности. И ето как сега очакваме през 2016 година да настъпи „голямата война“. За разлика от Нострадамус, който поне е оставил писмени документи, макар и нечетливи и затова поддаващи се всякаква интерпретации, предсказанията на Баба Ванга нямат официален източник. Така, всеки може да си измисля каквото си иска, пише още изданието.

#Баба Ванга #екстремизъм #Европа #Барак Обама #предсказание #Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"