Не само жените харесват Николай Михайлов в Турция

Не само жените харесват Николай Михайлов в Турция
Булфото
A A+ A++ A

Футболната кариера на вратаря Ники Михайлов е зациклила здраво в Турция, но за сметка на това в личен план двуметровият левент продължава да е магнит за обожатели. Този път синът на шефа на БФС е попаднал в мокрите сънища не на някоя плеймейтка, а на достолепен бизнесмен от южната ни съседка, твърдят негови колеги от националния ни отбор, пише вестник „Всеки ден".

Обожателят му се казва Бюлент Текке - прехвърлил шейсетака хотелиер от черноморския град Трабзон. Той се запознал с Ники покрай президента на настоящия му отбор Мерсин. Босът на Михайлов - Али Караманли, който го играе нещо като бащинска фигура за нашето момче, обещал това лято да му помогне да направи инвестиция в недвижими имоти из турските курорти. Михайлов сериозно бил решил, че на 27 години вече няма да харчи парите си за скъпи часовници и бижута за цицорести мадами, а сериозно ще се погрижи за бъдещето си извън футбола.

Транспортният бос Караманли уредил среща на Татковото със стария си приятел Бюлент Текке, но ситуацията взела неочакван завой. Отначало Ники не разбрал, че възрастният турчин си е паднал по него и в рамките на 2 седмици се срещнал с него 3-4 пъти, за да обсъждат евентуален строеж на черноморски аквапарк. Текке настоявал футболистът да му гостува в луксозния му апартамент в „Хилтън", а рандевутата били все по късните часове уж да е по-удобно на заетия с тренировки нашенец.

Михайлов усетил, че нещо не е наред, когато Бюлент започнал откровено да се възхищава на мускулестото му тяло и дори си позволил да опипа прасеца му с нескрит копнеж, пише "Всеки Ден". Нашият си глътнал езика, но се държал на положение, тъй като баровецът бил близък с благодетеля на Мерсин. Ники опитал да се измъкне от ситуацията елегантно, като разредил чуванията с Текке под предлог, че в момента урежда голяма сделка с недвижими имоти у нас. Онзи обаче буквално му подпалил телефона, а върхът на нахалството му настъпил миналия месец, когато цъфнал директно на тренировъчната база на Мерсин.

Нашият вратар се видял в чудо и избягал като партизанин през съблекалнята, след което от немай-къде звъннал на президента Али Караманли и му обяснил драмата си. Маститият баровец обещал да озапти разгонената си дружка и удържал на думата си. Още на следващия ден атаката на Текке била прекратена.

#Николай Михайлов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"