Мадона призова Париж да не се поддава на страха (видео)

Мадона призова Париж да не се поддава на страха (видео)
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

"Няма да отстъпим пред страха," заяви пред своята публика поп звездата Мадона по време на концерт от турнето "Rebel Heart Tour" ( б.а. ''Сърце на бунтовник'').

Тя почете жертвите на клането в зала "Батаклан" и на другите места във френската столица в нощта на 13 ноември.

"Мисля за това, което се случи преди почти един месец. Сърцето на Париж и сърцето на Франция бият в сърцето на всеки град", каза тя развълнувано на сцената на зала "Берси".

"Ние сме едно сърце и сърцето ни бие в унисон", каза още тя и добави, че "властта на любовта е по-силна от любовта към властта".

"Бях на 20 години, когато пристигнах в Париж и тук, в Париж, реших, че ще се занимавам с музика", припомни певицата, чийто последен концерт във френската столица бе през юли 2012 г. в зала "Олимпия".

Загърната с френското знаме, Мадона запя "Марсилезата" заедно с публиката, която стана на крака. След концерта си в зала "Берси", след полунощ певицата изнесе импровизиран акустичен мини-концерт пред няколко десетки души на площада на Републиката, където се намира мемориал на жертвите на атентатите.

"Тя искаше да отдаде почит. Тя обожава Париж. Беше магическо. Няма да забравя никога това", каза нейният китарист Монти Питман.

 

Облечена с дебело яке и кожена шапка на главата, кралицата на попа не се поколеба да изпее на студа в нощта под акомпанимента само на една китара "Like a prayer", "Ghosttown" и "Imagine" на Джон Ленън.

Видеозаписи с мобилни телефони, пуснати в социалните мрежи от присъствали на импровизирания концерт, показват до нея сина й Дейвид, който е на 9 години.

#Мадона #концерт #Париж #Атака #музика

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"