„Среднощен Експрес 3” тръгва в навечерието на 8 декември по най-живописния маршрут

„Среднощен Експрес 3” тръгва в навечерието на 8 декември по най-живописния маршрут
A A+ A++ A

Студентите, решили да отбележат 8 декември по-далече от аудиториите, имат за пореден път атрактивна оферта от БДЖ - да загреят за празника с нощно пътуване по най-живописната линия Септември - Добринище.

Теснолинейката ще бъде на тяхно разположение по инициатива на „Swift GAP Events”, озаглавена „Среднощен Експрес 3”.

Нестандартният купон на колела се прави за трети път. Целта на инициативата е чрез празничното пътуване да бъде внесено разнообразие в представата за организиране на празненство, като по този забавен и нестандартен начин се популяризира пътуването по единствената в България теснопътна железопътна линия Септември – Добринище, известна още като Алпийската железница на Балканите, обясняват от БДЖ.

Началото е в нощта на 6-и срещу 7-и декември във влака, който по разписание заминава от гара Септември в 02:30 ч. За целта националният железопътен превозвач ще осигури три допълнителни вагона, които ще бъдат включени в състава.

Вагоните ще бъдат предварително оборудвани от организаторите с озвучителна техника и светлинни ефекти. За допълнителното осигуряване на празнична атмосфера ще допринесе и украсата от балони, конфети и други парти артикули, като всеки вагон ще бъде различно украсен.

Музикалната атмосфера във влака ще премине през много стилове. За доброто настроение на пътуващите студенти ще се погрижи специално поканен диджей.

Във влака „Среднощен Експрес 3” ще пътуват около 120 студенти от различни университети в София.

Празничното пътуване ще завърши 07:24 ч. сутринта на 7-и декември, а програмата на пасажерите нататък е в ръцете на домакините им в Пиринския край.

#8 декември

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"