Ботев и Левски разочароваха за 0:0

Ботев и Левски разочароваха за 0:0
A A+ A++ A

 За първи път от 1979 година насам в мача помежду си Ботев (Пловдив) и Левски не можаха да си отбележат гол в сравнително скучен първи двубой от 19-ия кръг на А група на стадиона в тренировъчната база на „канарите“ в „Коматево“.

Пъртово полувреме бе равностойно и се изигра на високи обороти, макар и без чисти голови положения, но след почивката домакините се прибраха плътно в собствената половина, докато „сините“ нямаха никакви футболни аргументи, за да стигнат до победен гол.

Разочароващото нулево равенство маркира трети пореден двубой на Левски без победа далеч от София и дори без отбелязан гол, след като „сините“ записаха поражения с 0:1 от Берое и Пирин.

Ботев се съвзе след няколко неубедителни мача, но новият треньор Николай Костов остава без победа като домакин. Това е второто равенство между двата тима този сезон след 1:1 в първия кръг, като Левски спечели домакинството си на „Герена“.

„Сините“ реално се връщат на върха в А група с 35 точки, но Лудогорец има 34 и днес от 16:30 часа има гостуване на Литекс. Ботев е осми с 19 пункта.

Подробности за дербито Ботев - Левски вижте в Sporta.bg.

#Ботев (Пловдив) #Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"