Стриптийз партитата на Берлускони били „състезания по бурлеска“

Стриптийз партитата на Берлускони били „състезания по бурлеска“
Иман Фадил (вляво) заяви, че в онази нощ получила 2000 евро от Берлускони. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият италиански премиер Силвио Берлускони заяви, че разюзданите партита във вилата му били „състезания по бурлеска“.

Това стана при първото му явяване в съда по делото срещу него за секс с непълнолетна проститутка, съобщиха АФП и БГНЕС.

Партитата, на едно от които стриптийзьорки се обличали като монахини, бяха определени от Берлускони като „елегантни вечери“, характеризиращи се с атмосфера на „радост, спокойствие и весело настроение“.

Бившият премиер заяви, че след вечерята гостенките му организирали „състезания по бурлеска и се упражнявали“ с него в дискотека във вилата.

Забърканият в скандали милиардер, който подаде оставка през ноември, се защити срещу обвиненията на прокурорите, че парите, дадени от него на три жени, които трябва да свидетелстват по делото, могат да повлияят на показанията им.

„Плащам издръжка на тези момичета, защото животът им беше разрушен от това дело“, каза 75-годишният Берлускони в почивка на съдебното заседание.

Той заяви, че около 30 жени били доведени до крайна бедност заради делото, като някои от тях загубили работата и приятелите си заради медийния натиск.

„Тяхната единствена вина беше, че са приели покана за вечеря от мен. Дойдох тук да видя това шоу, широка медийна клеветническа операция“, заяви Берлускони и допълни, че използването на държавни средства за ненужен процес е скандално.

На последното заседание в понеделник една свидетелка си спомни как отишла на парти във вилата на Берлускони близо до Милано за първи път и видяла стриптийзьорки, облечени в костюми на монахини и футболни фланелки, които изнасяли представление за премиера.

Иман Фадил заяви, че в онази нощ получила 2000 евро от Берлускони. Тя каза още, че една от монахините стриптийзьорки била Никол Минети, бивша шоугърла, която сега е областен съветник от партия „Народ на свободата“ на Берлускони в Милано. Срещу нея се води дело за доставяне на проститутки за Берлускони.

Срещу бившия премиер е повдигнато обвинение за секс с мароканската танцьорка в нощен клуб Карима ел-Махруг, когато тя била само на 17 години, и за последвала злоупотреба с власт, за да накара полицията да я освободи, след като била арестувана заради отделен инцидент.

#Милано #Народ на свободата #Никол Минети #съд #стриптийз #Бурлеска #премиер #Силвио Берлускони

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници