Лудогорец не даде шанс на Ботев

Лудогорец не даде шанс на Ботев
Официален сайт на Лудогорец
A A+ A++ A

Лудогорец записа трета поредна победа в А група и продължи успешното си представяне в елита срещу Ботев, който продължава да няма успех срещу „орлите“ във вече 15 срещи в турнирите от българския футбол.

Подробности за срещата Ботев - Лудогорец вижте в Sporta.bg

Разградчани спечелиха с 1:0 гостуването си в „Коматево“ с гол в 28-ата минута на Клаудиу Кешерю след центриране отляво и грешка в средата на защитата на домакините. Кешерю можеше да се разпише още поне два пъти първото полувреме, но се отчете с пропуски, а след почивката качеството на игра спадна и не се стигна до нови попадения, въпреки няколкото нелоши ситуации в двете пеналтерии.

Така Лудогорец вече има 10 победи и 5 ремита с Ботев в историята, докато „канарите“ остават „капо“ срещу шампионите и отново трябваше да преклонят глави в А група, след като през уикенда бяха разгромени с 1:4 от Литекс.

Лудогорец с 34 точки се изравнява на първото място по актив с Левски, който от 17:30 в сряда вечер гостува на Берое и може да се върне еднолично на върха. Ботев остава осми с 18 – само пет пред опасната зона, като разликата може да се стопи, с оглед на резултатите от предстоящите мачове.

Под ръководството на Георги Дерменджиев Лудогорец спечели за трети пореден път от 4 мача при специалиста, довел до пробива в Шампионска лига, като все още не е допуснал попадение в този период.

#Ботев (Пловдив) #Лудогорец #А група

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници