С кого преговарят организаторите на тенис турнира в София догодина

С кого преговарят организаторите на тенис турнира в София догодина
A A+ A++ A

10 до 80 лева ще струват билетите за турнира по тенис на АТП с награден фонд 453 хиляди евро в зала "Арена Армеец" в София от 1 до 7 февруари 2016 година. Пропуските ще бъдат пуснати в продажба утре. Входът за децата до 7 години е безплатен, но без право на място, а подрастващите от 7 до 14 години ще ползват 50 процента отстъпка.

Жребият за основната схема ще се тегли на 30 януари от 11.00 часа.

Организаторите водят преговори за участие с най-добрия български тенисист Григор Димитров, а интерес към турнира досега са проявили доста играчи, сред които Лукаш Росол (Чехия), Маркос Багдатис (Кипър), Фелисиано Лопес и Гийермо Гарсия Лопес (Испания).

"Все още е рано да говорим за заявки, защото голяма част от тенисистите не са решили дали да се върнат в Европа след Откритото първенство на Австралия, или да пътуват директно за САЩ за турнирите там. 6 седмици преди началото на надпреварата ще има повече яснота", коментира директорът на турнира в София Ерхан Орал. Той заяви, че надпреварата ще бъде излъчвана на 5 континента, като около 500 милиона души ще имат възможност да наблюдават срещите от София.

Всичко за предстоящия турнир в София може да прочетете в Sporta.bg

#Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »