Манчестър Юнайтед надделя трудно над Уотфорд

Манчестър Юнайтед надделя трудно над Уотфорд
A A+ A++ A

Манчестър Юнайтед спечели трудно гостуването си на Уотфорд в среща от 13-я кръг на английската Висша лига с 2:1. Мемфис Депай откри през първото полувреме, а 4 минути преди края на срещата Трой Дийни изравни от дузпа. В добавеното време обаче автогол на Дийни донесе победата на "червените дяволи".

След тази победа 20-кратните шампиони на Англия поведоха в класирането с актив от 27 точки, а момчетата на Кике Санчес Флорес заемат 11-та позиция с 16 пункта.

В началото на срещата се забеляза, че не само съставът на Юнайтед е променен, но и самата постройка, която се различава от обичайната схема на Луис ван Гаал. Лингард играеше по-скоро като нападател, а Мата и Ерера бяха зад двойката в атака, докато още по-назад се разчиташе на другото дуо - Шнайдерлин и Швайнщайгер.

В 13-ата минута, реално с първата си опасна атака, Юнайтед поведе. Андер Ерера направи страхотно центриране към Мемфис Депай, който намери празното пространство в наказателното поле и направи безпомощен вратаря на Уотфорд - 0:1. 

Всичко най-интересно от срещата Уотфорд - Манчестът Юнайтед, както и видео от двубоя, може да прочетете в Sporta.bg

#Манчестър Юнайтед

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Акценти

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите