Гриша Ганчев ще спаси ЦСКА

Гриша Ганчев ще спаси ЦСКА
bTV
A A+ A++ A

 Момчил Цветанов – Малкия шивач – изрази пълната си подкрепа към собственика Гриша Ганчев и заяви, че е уверен в способностите на бизнесмена да спаси ЦСКА.

„ЦСКА ще продължи да съществува, това е сигурно, но вече под каква форма, трябва да попитате г-н Ганчев.

Приех без да се замислям да дойда в ЦСКА поради няколко причини. Първо, защото ми се обади Гриша Ганчев, аз на такъв човек не мога да откажа. Работел съм с него две години и той е изключително точен човек във всички отношения, отнася се с нас като със свои синове. Също така дойдох в ЦСКА, защото това е огромен клуб и огромна марка, както и заради фантастичната публика.

Щом феновете са протестирали, значи те наистина мислят за най-доброто за ЦСКА – дали ще е в А, Б или А окръжна група. Разбира се, ние заставаме зад тях, ние сме част от ЦСКА и е нормално да ни подкрепяме, да сме зад тях, както и те са зад нас във всеки мач и идват да ни подкрепят.

Не може всеки мач да печелим по 8:0 или 13:0, победата е победа и с един гол. Истината е, че създаваме страшно много положения и е радващо, че излизаме на голови ситуации, предвид предстоящите ни мачове. Наистина, може би има някаква умора, което е нормално. Надявам се, че до мача със Созопол ще сме по-свежи и ще имаме повече настроение в играта.

Ако продължаваме да играем агресивно и ако реализираме повече от положенията си, имаме сили да стигнем до финал, да сме живи и здрави. Решението на УЕФА не е приятно, но е нормално с оглед на цялата ситуация и натрупаните дела. Но съвсем друго е чувството, когато си спечелил финал и си вдигнал Купата и виждаш как феновете скандират името ти и ти пееш песни с тях – това е чувство на удовлетвореност от всичката свършена работа“, коментира Цветанов пред bTV и допълни, че с няколко класни попълнения ЦСКА ще е конкурентоспособен на отборите в А група.

#ЦСКА #Гриша Ганчев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"