Чарли Шийн за диагнозата: Алкохолът и наркотиците бяха лошо решение

Чарли Шийн за диагнозата: Алкохолът и наркотиците бяха лошо решение
Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Днес в телевизионно интервю актьорът Чарли Шийн потвърди тежката диагноза. 

''Тук съм, за да потвърдя, че съм ХИВ-позитивен,'' коментира той, цитиран от Би Би Си.

След дни на усилени спекулации в медиите, актьорът реши да признае публично за тежката болест. Той добави, че диагнозата всъщност му е била поставена преди четири години.

В интервюто си с Мат Лауър телевизионната звезда каза, че е ''платил добри пари, достигащи няколко милиона'', за да може информацията да не достигне до широката аудитория.

Оказало се обаче, че именно някои от близките приятели на актьора са разкрили информацията пред медиите отвъд океана.

''Аз им имах доверие, бяха ми много близки и смятах, че искат да ми помогнат. Моята истина се превърна в тяхно предателство, което пък доведе след себе си изнудване и измъчване.''

Той добави, че проститутка е снимала лекарствата на нощното му шкафче и го е заплашвала, че ще продаде снимките на медиите.

''Днес се освобождавам от този затвор,'' каза Шийн. Той призна, че прекомерната му употреба на алкохол и наркотици е била ''лошо решение'', но увери че е невъзможно да е предал болестта на когото и да било.

Актьорът разкри, че именно тежката диагноза го е '' подтикнала по пагубния път на злоупотреба с наркотици и безпаметно пиянство''. 

Днес обаче, той заяви, че е поел ''отговорността да поправя себе си и да помогна на другите. С това, което правим днес, много хора може би ще дойдат и ще кажат - благодаря ти, Чарли, че разкри какво става в действителност.''

 

 

 

 

#Чарли Шийн #актьор #ХИВ #алкохол #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"