Борисов: Не мога да коментирам две свраки се събрали и си говорят

Борисов: Не мога да коментирам две свраки се събрали и си говорят
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

''Не мога да обръщам внимание на две свраки се събрали и си говорят,'' коментира премиерът Бойко Борисов по повод записите на разговор между бившата шефка на Софийския градски съд (СГС) Владимира Янева и колежката ѝ съдия Румяна Ченалова.

В тях беше споменато и името на премиера. Според Владимира Янева, чрез свой човек във ВСС, Борисов обещал да не закача Янева. 

„Да коментираме незаконни неща означава да толерираме незаконните действия. Ние толкова усилия положихме и понесохме загуби заради упреци, които не се доказаха за подслушване и то от страна на държавата, а как си го позволяват участници да го правят или някой частно да го записва хората тогава влизаме в тяхното лично пространство. Аз не мога да забраня особено във фризьорските салони, при маникюристките – всички говорят за мене”, коментира пред журналисти Борисов, цитиран от "Фокус".

"Не мога да коментирам нещо, което изконно съм против. Когато двама души си говорят, а някой ги записва. Първо- не мога да кажа, дали са знаели или не са знаели, могат да си го направят и сами. С цялото му уважение не ми се коментират жълтини. Факт е, че от начина, по който от това, което чух да се коментира,че много правилно институциите са направили така, че тези хора не са на тези постове – това е положителното от цялата работа.''

''Аз никога не съм се крил за моето мнение по въпроса и в Брюксел го казах искането Цветанов да получи 4 години, за операция „Червеи” трябва да получат 400 години. Аз съм казал и се получава една много интересна ситуация – Вие идвате като медии и ми задавате въпрос, аз ако не отговоря на въпроса сиреч нещо крия, ако ви отговоря следва, че се намесвам в съдебната система”, каза още Борисов. 

#Бойко Борисов #Владимира Янева #ВСС #Сотир Цацаров #подслушване

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »