Термометрите днес ще показват до 22°

Термометрите днес ще показват до 22°
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Атмосферното налягане e по-високо от средното за ноември - слабо ще се понижи. Днес над страната ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността.

В сутрешните часове на отделни места в низините ще има мъгла. През деня ще се появи и усили вятърът от запад-северозапад, като в Дунавската равнина ще е предимно умерен.

Максималните температури ще бъдат между 17° и 22°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността. В сутрешните часове на отделни места видимостта ще е намалена. Ще духа до умерен югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от северозапад. Максималните температури ще са между 19° и 22°. Температура на морската вода 13-15°. Вълнение на морета 1-2 бала.

И над планините ще има временни увеличения на облачността. Ще духа умерен и временно силен вятър от запад-северозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 14°, на 2000 метра – около 7°.

#температура #време #вятър #Черноморие

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »