Втори инцидент с основен свидетел срещу Алексей Петров

Втори инцидент с основен свидетел срещу Алексей Петров
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Втори инцидент е станал с основен свидетел по делото срещу Алексей Петров за последните 24 часа, съобщи БНР.

Пламен Устинов е тежко ранен от удари с брадва в тетевенското село Глогово. Според полицията става въпрос за битов инцидент.

Сигналът за инцидента е подаден около 13.30 часа на телефон 112. По първоначални данни става въпрос за междусъседски или междусъселянски спор, който е бил подновен днес. 

Пламен Устинов се намира във филиала на Спешна помощ в Тетевен. Прегледан е и в момента е в съзнание. Мъжът е получил удари по главата и в областта на шията. По-късно ще бъде транспортиран в болницата в Плевен за основен преглед, който да установи до каква степен са нараняванията му.

На мястото на инцидента в тетевенското село Глогово в момента има засилено полицейско присъствие и наблюдаващ прокурор, за да се изяснят причините за инцидента.

Пламен Устинов е основен свидетел по делото "Октопод". Преди три години след негови разкрития за заплахи от страна на Алексей Петров, на последния беше променена мярката за делото срещу него.

По-рано стана ясно, че друг основен свидетел по делото „Октопод” - банкерът Георги Цветанов, е загинал в катастрофа на магистрала "Тракия" край Чирпан снощи.

Днес Специализираният наказателен съд отново гледа така нареченото дело "Октопод", по което обвиняем е Алексей Петров.

Той обяви награда от 100 хиляди долара, ако някой му даде информация кой стои зад атентата срещу него.

#Алексей Петров #дело #свидетел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »