България ще се рекламира и с помощта на звездите на Боливуд

България ще се рекламира и с помощта на звездите на Боливуд
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

''Готвим клип за популяризиране на България със звездите на Боливуд, предназначен само за индийския пазар.''

Това заяви министърът на туризма Николина Ангелкова пред журналисти в Министерски съвет, предаде БГНЕС.

''Вече имаме потвърждение от Аджай Девган, Шарух Кхан, който е направил запис за това как се е чувствал в България и преживяванията му тук. Това е концепцията ни - личното усещане и преживяване на такива известни личности,'' обясни Ангелкова.

Според нея Министерството на туризма има много общо с киноиндустрията като цяло, защото чрез нея можем да се промотира България. Ангелкова заяви, че така може да имаме доста голям бум на туристи - това е доказано във всички други кинодестинации, каквито са САЩ, Франция, Италия, Испания, Великобритания.

Относно това дали за зимата ще дойдат интересни личности за откриването на сезона, министърът на туризма бе лаконичена, че има известни личности, предимно от спортните среди, които ще присъстват на откриването на сезона.

Във връзка с втората стъпка от реформите в туризма, Ангелова заяви, че плажовете ще се разделят на четири групи и четири подгрупи.

„Идеята е да ги разделим според това къде са разположени, каква е инфраструктурата около тях, каква е тяхната посещаемост, дали са към затворени комплекси или не, да вземем в предвид всички допълнителни предпоставки, които формират услугата, която се предлага на плажа. Идеята е за всеки вид плаж да имаме различна методика за концесионното възнаграждение, като цената няма да е водеща. Там, където се предлагат най-добри цени за плажни принадлежности - чадъри и т.н. ще имат най-много бонус точки”, посочи още Николина Ангелкова.


#Боливуд #България #туризъм #реформа #плажове #сезон #Николина Ангелкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"