Хилъри Клинтън надига бири и танцува в Колумбия

Хилъри Клинтън надига бири и танцува в Колумбия
Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън бе забелязана да надига бири и да се весели на дансинга на кубински нощен клуб в Картахена. Снимка: AFP/Getty Images
A A+ A++ A

Държавният секретар на САЩ Хилъри Клинтън бе забелязана да надига бири и да се весели на дансинга на кубински нощен клуб в Картахена, Колумбия, на фона на скандала с проститутките на „Сикрет сървис“.

Топдипломатът на САЩ бе засмяна до уши, след като пристигна в заведението „Кафе Хавана“ с десетки свои колеги от Държавния департамент, предаде БГНЕС, позовавайки се на „Дейли мейл“.

Клинтън, която беше на посещение в Картахена с президента Барак Обама по повод Срещата на върха на Америките, носеше черна рокля и стилни обувки.

Масата, на която бе настанена, се намираше в близост до надписа „Република де Куба“, извисяващ се над официалния герб на Острова на свободата.

Според редица очевидци, държавният секретар се наслаждавала на местната „Сервеса Агила“ и танцувала на модерни ритми, съчетани с кубински мотиви. В края на горещата латино вечер Клинтън и компания оставили на сервитьора 40 долара бакшиш за няколко бутилки бира, два шота и вода.

Междувременно Съединените щати и Канада настояха в съвместна декларация, че отказват да променят позицията си по кубинския въпрос.

#Хилари Клинтън #Клинтън #държавен секретар на САЩ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"