Идва новият "Бонд"

Идва новият "Бонд"
Снимка: www.missis.bg
A A+ A++ A

Двайсет и четвъртият филм за легенедарния агент Джеймс Бонд "Спектър" бе приветстван от британската критика и оглави боксофиса преди да тръгне официално в САЩ. У нас може да се гледа от 6 ноември.

"Спектър" постави рекорд в британския бокс-офис с приходи от 41 милиона лири през първата седмица по екраните. Той излезе по кината и в Холандия, Финландия, Норвегия, Швеция и Дания. Приходите на филма в тези държави са 51 милиона лири.

Ролята на агент 007 в "Спектър" изпълнява Даниъл Крейг под режисурата на Сам Мендес. Във филма участват също Кристоф Валц, Наоми Харис, Бен Уишоу, Андрю Скот, Леа Сейду, Моника Белучи.

Загадъчно послание от миналото на Бонд го изпраща на лична мисия в Мексико Сити, а впоследствие и в Рим, където среща Лучия Шарра (Моника Белучи), красивата и забранена вдовица на скандално известен мафиот. Бонд прониква на тайна среща, където разбира за съществуването на зловеща престъпна организация, известна под името СПЕКТЪР.

Междувременно в Лондон, Макс Денби (Андрю Скот), новият директор на Центъра за национална сигурност, подлага на съмнение действията на Бонд и значението на оглавяваното от М (Ралф Файнс) MI6. Бонд тайно вербува Мънипени (Наоми Харис) и Кю (Бен Уишоу), които да му помогнат да открие Маделин Суон (Леа Сейду), дъщерята на неговия отколешен враг г-н Уайт (Йеспер Кристенсен), който може да се окаже ключът към разкриването на СПЕКТЪР. Като дъщеря на наемен убиец, тя разбира Бонд по-добре от всеки друг.

Приближавайки се все повече до сърцето на СПЕКТЪР, Бонд открива смразяваща връзка между себе си и врага, когото търси, изигран от Кристоф Валц.

#Джеймс Бонд #Бонд #007

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"