БСП иска касиране на вота в София, Ловеч, Варна, Видин, Бургас и Елхово

БСП иска касиране на вота в София, Ловеч, Варна, Видин, Бургас и Елхово
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

БСП ще иска касиране на изборите в София, Ловеч, Варна, Видин, Бургас и Елхово. Това заяви на пресконференция лидерът на БСП Михаил Миков и допълни, че продължават да пристигат сигнали за изключително тежки нарушения.

„Все повече сигнали има за ясно участие на органите на полицията в изборния ден от Берковица и от други места. Полицията не е била неутрален участник в тези избори”, смята Миков.

„Общинските ни групи ще поканят на разговори съветниците ни от БСП, както и съветници от АБВ, Движение 21 за обсъждане на лява местна политика в съответния общински съвет и сътрудничество, а не пазарлък за постове”, информира председателят на БСП, цитиран от БГНЕС.

Зад грешките в протоколите, Миков каза, че това е добре организиран план за създаване на хаос и напрежение, за да се създадат условия за правене на такива грешки, например как от 12 гласа стават 112 гласа за ГЕРБ.

„Това е добре организиран механизъм за увеличаване на гласовете на ГЕРБ и за намаляване на гласовете на политическите опоненти. Внасят се жалбите, анализират се нарушенията в момента”, посочи лидерът на левицата.

#Михаил Миков #касиране #избори #София #Ловеч #Варна #Видин #Бургас #Елхово

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »