Тейлър Суифт съди радиоводещ за неприлично докосване

Тейлър Суифт съди радиоводещ за неприлично докосване
Снимка: Getty Images
A A+ A++ A

Суперзвездата на американския поп Тейлър Суифт е подала жалба срещу радиоводещ, пипнал я на интимно място преди неин концерт през 2013 година.

Тя обясни, че иска да стане пример за жените, жертви на агресия. Радиоводещият Дейвид Мюлер първи атакува младата жена пред съда миналия месец, като приписа уволнението си от специализирана радиостанция на обвиненията на Тейлър Суифт.

Мюлер обвини бодигардовете на певицата, че са го "обиждали вербално", твърдейки, че е докоснал Тейлър Суифт през 2013 г., докато се е снимал с нея преди тя да излезе на сцената в Денвър, щата Колорадо. На свой ред певицата атакува водещия чрез съда в Денвър в сряда, като го обвини, че е мушнал ръката си под полата й и я докоснал по „интимните части”.

"Госпожица Суифт бе принудена да започне няколкочасов концерт пред тълпа от 13 хиляди фенове, като в същото време бе в шок от преживения допир”, се уточнява в жалбата. Тестът посочва, че 23-годишната тогава певица се почувствала изключително неудобно пред радиоводещия с много по-големи от нейните размери. Мюлер е висок 190 см и тежи над 90 кг.

Тейлър Суифт иска процес пред съдебни заседатели и изплащане на обезщетение. В случай, че спечели, тя увери, че ще даде всички средства на сдруженията за защита на жените. Такава присъда ще бъде "пример за други жени, които не са склонни да преживеят отново публично унизителни и жестоки действия от този тип”, се казва в жалбата на певицата.

Адвокатите на Мюлер все още не са отговорили на жалбата на певицата В първоначалното си твърдение, радиоводещият призна, че е имало инцидент, но той посочи един от колегите си, който му се похвалил, че е хванал младата жена за задника, докато си правел снимка с нея. Радиото KYGO-FM уволнило водещия два дни по-късно, посочва Мюлер. 


#Тейлър Суифт #радиоводещ #пример #дело

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »