Софи на тридневна визита в Турция

Софи на тридневна визита в Турция
Програмата на Софи в Турция включва участия в някои от най-рейтинговите предавания, сред които „Беяз шоу“, „Бу Юлке“ и „Айнадан Янсъянлар“. Снимка: eurovision-bg.com
A A+ A++ A

Българският представител на Евровизия 2012 Софи Маринова замина рано сутринта в сряда на посещение в Турция, съобщи порталът Еurovision-bg.com.

Визитата на Маринова при южните съседи ще продължи 3 дни, в рамките на които гласовитата певица ще има доста ангажименти – интервюта пред медиите и срещи с местните си фенове.

Програмата й включва участия в някои от най-рейтинговите предавания в Турция, сред които „Беяз шоу“, „Бу Юлке“, „Айнадан Янсъянлар“ и др., допълват от интернет портала.

„Беяз шоу“ е вечерно предаване, излъчващо се по най-рейтинговия турски канал – Канал D. Шоуто е най-гледаното в Турция, а участието там се счита за привилегия за всяка турска звезда – прохождаща или вече утвърдена в шоубизнеса.

Освен това предаването има забележителна история, присъствайки неизменно в ефира от 1996 година. Интересно е да се отбележи, че самият Беяз Озтюрк е с български корени.

Друга популярна телевизионна дестинация, където ще участва Софи, е предаването „Бу Юлке“. Това е предаване за култура, лайфстайл, музика и изкуство. В него често гостуват най-актуалните имена сред певците, художниците, актьорите, а зрителите получават информация за различни новости във всяка сфера.

„Айнадан Янсъянлар“ е предаването на група „Айна“. Те са една от най-популярните етно-рок групи в Турция. Концертите им са голямо събитие, имат много фенклубове. В предаването се залага на живата музика, която е и основната му тематика.

След края на посещението й в Турция Софи Маринова ще отлети директно за следващата спирка в промоционалното й турне – холандската столица Амстердам, където ще вземе участие в Eurovision in concert.

#Евровизия #Софи Маринова #Турция #Амстердам

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »