Изгонили Пламен Николов, защото правил коремни преси с младите

Изгонили Пламен Николов, защото правил коремни преси с младите
A A+ A++ A

Един от отстранените от първия отбор на Ботев вчера Пламен Николов говори обширно за случилото се в последните 2 дни  с тима на "канарчетата" и в частност с него, показва сутрешния ни преглед на печата. Той прави това пред Меридиан Мач, а Sporta.bg. ви предлага по-интересното от думите на футболиста.

"Първо, още на стадиона в Созопол имахме 40-минутен разговор с част от феновете. Чухме какви ли не обвинения, включително че бойкотираме. Така и не успяха да ни кажат кого и защо точно бойкотираме и не приеха думите ни, че няма как такова нещо да се случи. Все пак ние сме професионални футболисти и играем и за себе си, никой не може да си позволи демонстрации. Кой ще не ни вземе след това някъде да играем и ще ни гласува доверие. Чуха се неща са счупени капачки, ако не бием Славия, но не това е най-важното. На мен ми е страшно болно и обидно, че ме обвиняват, че не се раздавам. Всичко друго мога да приема, но това не. Да ми кажат, че правя грешки, че ме разминават, че губя единоборства..., ще го приема. Винаги обаче съм се хвърлял с всички сили във всеки един мач и във всеки един случай на терена. Жалко, щом хората не го виждат и не го оценяват.

Моята гледна точка, която между другото и четири-пет независими, които са гледали мача, потвърждават е, че ако не бе добрата игра на някои от хората в защита, отивахме на разгром. В атака на практика нямахме създадено нито едно положение. Това обаче не го казвам, за да бягам от отговорност. Всички сме един отбор и сме виновни не само за това отпадане, но и за като цяло колебливите игри напоследък. Не приемам обаче да ме изкарват такъв, какъвто не съм. Аз държа преди всичко на човешкото. Пълни глупости са това, мисля само за пари. След всяка тренировка, не само след мач, се прибирам вкъщи и си правя равносметка. Казвам си върху това трябва да работя, това трябва да изчистя...

Цялата статия относно изгонването на Николов може да прочетете в Sporta.bg

#Ботев (Пловдив)

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"