Photoshop приложенията на Abobe вече в Android Market

Photoshop приложенията на Abobe вече в Android Market
A A+ A++ A

Преди време Adobe представи набор от нови мобилни приложения за таблети с Android и обеща да ги пусне за изтегляне през ноември. Съвсем по план, те вече са достъпни в Android Market, откъдето могат да бъдат закупени от желаещите да редактират изображения в движение. Както писахме при представянето на заглавията по време на Adobe MAX през октомври, става дума за шест приложения. Вдъхновени от Adobe Creative Suite, те ще допаднат на потребителите с креативни наклонности. В допълнение, ще могат да запазят идеите си в Adobe Creative Cloud и да получат достъп до тях навсякъде. Всяко от приложенията е на цена 10 долара. Достъпни са само за таблети с Android 3.1 или по-висока версия с диагонал на екрана минимум 8.9" и с резолюция 1280 x 800 пиксела. Потребителите на iPad ще получат приложенията по някое време в началото на следващата година.

Photoshop Touch е водещото от приложенията и би трябвало да допълни компютърните програми за редактиране на изображения с възможност за работа със слоеве и поддръжка на най-основните и използвани пособия за редакция. Приложението разполага с променена функция за селектиране на обекти, която е съобразена с ограниченията, които имат стилусите и човешките пръсти при работата със сензорни екрани.

Името на Collage малко или много подсказва неговото предназначение. Потребителите ще могат да комбинират изображения с друго съдържание и бележки, за да видят как си пасват. Debut може да показва като презентация оптимизирани файлове за Creative Suite. С Kuler пък можете да генерирате цветни теми на базата на снимки или друго съдържание, което искате да използвате. Ideas е обновена версия на приложението на Adobe за таблети за работа с векторни изображения. С Proto можете да създавате схеми и макети на 2D проекти, уеб страници или приложения.

https://market.android.com/developer?pub=Adobe+Systems

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"