Българка стана четвърта на конкурса ''Мис Глобъл''

Българка стана четвърта на конкурса ''Мис Глобъл''
Гергана Дончева ( първа от ляво надясно) Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Българката Гергана Дончева завърши като трета подгласничка на победителката в конкурса „Мис Глобъл“, който се проведе в град Пасай край филипинската столица Манила. Короната грабна Джесика Пърт от Австралия.

Нейна първа подгласничка стана представителката на Камбоджа Вирджиния Прак, а втора – ирландката Лорна Мърфи. На трето място застана българката Гергана Дончева, а за четвърта подгласничка на победителката беше обявена представителката на домакините Кандис Рамос. Първите 11 места се допълват от дами от Южна Африка, Тайван, Мианмар, Ел Салвадор и САЩ. Освен титлата „Мис Глобъл“ бяха раздадени и други отличия като „Мис фотогеничност“, „Мис фитнес“, „Мис мода“, „Мис добра воля“ и „Мис приятелство“. Освен като четвърта по красота Гери Дончева се окичи и с титлата „Мис талант“.

„Мис Глобъл“ се провежда за трета поредна година и по думи на организаторите си е състезание „отвъд просто естетическата красота на жените“. Победителката ще стане „спонсор на добрата воля, човек, който задава тенденциите на лидерството и посланик на красотата и културното разнообразие“. Миналогодишната носителка на титлата „Мис Глобъл“ е канадката Ела Мино.


#България #Тайланд #конкурс #Камбоджа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници