Българско момче с необичайно хоби доби световна слава

Българско момче с необичайно хоби доби световна слава
Снимки: instagram.com/ldochev/
A A+ A++ A

Любомир Дочев е само на 19 години и вече е световноизвестен, особено след като музикалната звезда Риана реши да го последва в приложението "Instagram".

"Аз съм фен на Риана, откакто е излязъл първият ѝ албум, първата ѝ песен", разказва Любомир пред ''Нова телевизия'' и споделя, че е изпитал страхотно чувство, когато е разбрал, че певицата го следва в социалните мрежи.

"Беше 3 октомври и не можех да повярвам. Мислех, че е измислица, но много хора ми пратиха скрийншотове и чак тогава осъзнах, че наистина се случило", допълва младежът. 

Неговото нестандартно хоби да рисува върху картонени чаши не остава незабелязано и от дизайнери като Валентино и Мики от "Moschino". Ангелите от известна марка бельо също харесват и споделят неговите снимки.

И той продължава. Въпреки че в световен мащаб, Любомир не е откривател на рисунките върху чаши за кафе, таланът му впечатлява дори световните медии. Статии за Любо публикуват MTV, "Daily Mail" и списание "Seventeen". А в бъдеще Любомир планува да става все по-добър, за да превърне хобито си в професия.

#Риана #Instagram #изкуство #хоби

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"