Стрелбата край Средец аплодирана бурно в Хърватия

Стрелбата край Средец аплодирана бурно в Хърватия
A A+ A++ A

Мощна подкрепа за българските граничари се изля във форумите във водещите медии в Хърватия, които публикуват на челни места новината за инцидента  с убития нелегален имигрант край град Средец.

Ето част от коментарите от най-големия хърватски портал „Ютарни лист", цитирани от агенция Крос:

Марио Жужул: „Пълна подкрепа за българските гранични сили. Всички, които минават нелегално границата трябва да се арестуват безпардонно, а в случай на оказване на съпротива да се прилага сила, също безпардонно"

Робърт Бурглер: „Какво е трябвало да направят българите при това криминално нападение? Ние, гражданите сме дискриминирани всеки ден от нашите правителства, защото искат всеки ден да се легитимираме, където и да тръгнем, а никой за нищо не пита имигрантите".

Истриян Фред: „Излиза, че ние сме граждани втора категория, имаме паспорти, вадим визи за работа, а тези хора минават границите на ЕС и Хърватия като нож през масло, който има някакъв документ, има, а който няма казва: аз съм Лев Толстой и продължава нататък???"

Стипе Суботич: „Поздравления за българите"

Фред Фрафин: „А какво друго трябваше да направят българите? Да ги пуснат да ходят нелегално, кой, където иска? Мама им, икономически имигранти..."

Младен Лоборец: „Насилствено влиза в чужда земя, съпротивлява се при задържане. Работата на всяка гранична полиция е да пази земята от нелегално проникване. Така трябва да е и при нас. Нека се опитат да влязат насила в някоя от „техните" арабски страни. Подкрепа за българите!

Пепи: „Стреляйте братя! А вие медии, престанете да слагате само снимки от онези 2 % (жени и деца).

#Хърватия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници