Максим Бехар избран за президент на Световната ПР организация

Максим Бехар избран за президент на Световната ПР организация
Максим Бехар
A A+ A++ A


Максим Бехар, водещият български ПР експерт, признат на световно ниво и бивш председател на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА), бе избран за президент на Световната ПР организация (ICCO).  Изборът му беше обявен на 10 октомври по време на среща на Борда на организацията в Милано.
 
Максим Бехар е главен изпълнителен директор на една от водещите компании в областта на публичните комуникации в България - M3 Communications Group, Inc., и председател на чешкия офис на световната ПР корпорация Hill+Knowlton Strategies. От декември 2013 г. той заемаше поста на вицепрезидент на ICCO, а преди това за период от 3 години бе неин ковчежник.
 
„Избирането на Максим Бехар за президент на Световната ПР организация е огромен успех и признание, както за неговата дългогодишна работа в областта на ПР, така и за БАПРА като обединител на компании с етичен и прозрачен бизнес. Максим е безспорен професионалист със забележителен принос за утвърждаване на международния авторитет на българския ПР бизнес. В БАПРА приветстваме неговата нова роля и сме убедени в бъдещите му успехи начело на ICCO.”, коментира Деница Сачева, председател на Управителния съвет на БАПРА.
 
„Максим внася изключителна комбинация от енергия, опит и дипломация към всичко, което прави. Неговата страст за нашия бизнес и за тази организация е заразна. С поемането на президентския пост от Максим, пред ICCO се откриват много нови възможности”, сподели Дейвид Галахър по време на ПР форума.
 
Франсис Ингам, главен изпълнителен директор на ICCO, добави: “Максим има изключителен интерес към международния ПР. Неговата посветеност на нашата индустрия и неговата страст към нейното бъдеще, го правят перфектният човек, който да ръководи ICCO. Ръстът, който постигнахме през последните години ще се промени динамично и ефективно под неговото ръководство.”
 
Максим Бехар преподава „Модерни комуникации“ в редица университети в много страни по света. Той е почетен консул на Република Сейшели в България.

#Максим Бехар #Бехар #Деница Сачева #БАПРА

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"