Обама дава съвети на кандидат-президента Кание Уест

Обама дава съвети на кандидат-президента Кание Уест
Снимка: newsbusters.org
A A+ A++ A

Американският президент Барак Обама даде няколко съвета на рапъра Кание Уест, който обяви, че ще се кандидатира за президент на САЩ през 2020 г.

Срещата между двамата се случила в събота по време на събитие, на което Обама изнесъл реч пред 1300 души в Калифорния, а след нея Уест трябвало да пее. През август музикантът обяви, че планира да се бори за най-високия пост в държавата, а Обама не пропусна да отбележи това по време на речта си.

„След малко ще чуем един човек, който възнамерява да се включи в политиката”, заяви Обама.

В миналото Кание твърдеше, че Обама лично го поканил в дома си, за да обсъждат политика, но президентът отрече думите на рапъра.

„Та, аз дори нямам домашния му телефон”, пошегува се Обама в шоуто на Джими Кимел по-рано тази година. Този път държавният глава решил да даде на Кание така чакания съвет за политиката.

„В случай, че Кание е наистина сериозен, той ще трябва да се отърве от странните си навици да се държи сякаш е в риалити шоу”, каза Обама на кандидата за президент. Обама завърши шегата си със собственото си избиране за президент. „Наистина ли смятате, че тази страна ще избере за президент чернокож мъж от Чикаго със смешно име”, заяви Обама, чиято политическа кариера започва именно от Чикаго.


#Кание Уест #Барак Обама #президент #кандидат #рапър

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »