Нотев за скандала със Сидеров: И Христос не се е отървал от улично правосъдие

Нотев за скандала със Сидеров: И  Христос не се е отървал от улично правосъдие
Волен Сидеров Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Акцията на Сидеров и Чуколов не цели предизборен ПР. С удоволствие ще защитавам лидера си, ако му повдигнат ново обвинение за хулиганство, заяви Явор Нотев, депутат от „Атака” и адвокат на Волен Сидеров по делото за хулиганство на летище Варна по повод последния скандал с лидера на „Атака”.

„Самият Христос не се е отървал от улично правосъдие”, заяви Нотев пред Би Ти Ви.

Повод за коментара е, че в петък срещу събота Сидеров нападна собствениците на магазин за цигари и алкохол в центъра на София - до НАТФИЗ, с мотива, че продават контрабандни цигари и наркотици. Последва проверка на Икономическа полиция, която установи, че контрабандна и забранена стока в магазинчето няма. От прокуратурата обявиха, че ще поискат снемане на имунитета на лидера на „Атака” Волен Сидеров и депутата Десислав Чуколов, който активно участва в скандала.

Според Нотев прокуратурата е действала тенденциозно, а е трябвало да се ограничи само до искането на имунитет. Имунитетът е даден по Конституция, напомни адвокатът.

Нотев обясни, че Сидеров, който е баща на бебе, се е разхождал толкова късно през нощта, защото офисът на телевизия „Алфа” и на вестник „Атака” е на пл. „Славейков”, а лидерът на партията често работел до късно.

#Явор Нотев #Волен Сидеров #Сидеров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »