Виктория Бекъм отрича слуховете за раздяла с Дейвид

Виктория Бекъм отрича слуховете за раздяла с Дейвид
Снимка: Getty Images
A A+ A++ A

От няколко седмици не спират да се ширят слуховете за раздялата между Виктория и Дейвид Бекъм и да попълват развлекателните колонки в таблоидите отвън Ла Манша.

В обширно интервю дадено за британската версия на списание "Грация", цитирано от БГНЕС Виктория Бекъм настоя да изясни нещата.

"Никога не съм се вслушвала и не съм коментирала слуховете за личния ми живот. Щастлива съм, че имам прекрасен съпруг, красиви, щастливи и в добро здраве деца" подчерта известната дизайнерка. ''Ние пътуваме много заради нашите професионалните и благотворителните си ангажименти, но винаги намираме време за нас двамата и за семейството си", уточнява още Виктория.

Бившата изпълнителка от Спайс гърлс", която вече се е посветила на модния дизайн и хуманитарните си ангажименти към ООН, преди една година откри свой бутик в Лондон.

В същото време Дейвид Бекъм каза, че е взел вила в Маями с идеята да започне проект за стадион за футболен клуб, част от Северноамериканската футболна лига MLS. Виктория отказа да обясни как семейството ще се справи при таза географска отдалеченост.

"Няма какво да доказваме аз и Дейвид. Ние се обичаме, обръщаме внимание един на други и сме свързани както партньори така и като родители", казва още Виктория Бекъм.


#Виктория #Дейвид #семейство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"