Григор Димитров отпадна на турнира в Токио

Григор Димитров отпадна на турнира в Токио
A A+ A++ A

Най-добрият български тенисист Григор Димитров отпадна на старта на турнира в Токио, след като претърпя загуба от Беноа Пер (Франция) с 4:6, 6:3, 6:1. Играта на хасковлията бе на приливи и отливи през целия двубой, както и през целия сезон, като в крайна сметка това му изигра лоша шега и той рано рано напусна надпреварата. 

Григор започна трудно мача и още в първия си сервис гейм допусна две двойни грешки и това даде резултат, като той бе пробит, а бързо след това френският тенисист затвърди пробива за 2:0. До края на сета българинът не успя да върне пробива, а в деветия гейм можеше да допусне и втори пробив, но удържа подаването си. Все пак сетът свърши в следващата част, като Пер отново показа добра игра на сервис и от основната линия - 6:4.

Вторият сет стартира с добър гейм за българина, а веднага след това той се оказа с три точки за пробив, след като стигна до 0:40 в подаването на противника. За жалост сънародникът ни не се възползва от нито една от възможностите си и равенството бе възстановено.

Всичко за двубоя може да прочетете на този линк.

#тенис #Григор Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"