Пет чифта белезници са били нужни за британския ММА боец

Пет чифта белезници са били нужни за британския ММА боец
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Британският ММА боец, вилнял в "Слънчев бряг", вече е дошъл на себе си. По думите на зам.-шефът на болницата, в която е настанен, ефектът на комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, вече е отминал.

Пет чифта белезници са били нужни на полицаите, за да озаптят ММА-състезателя. Мъжът открадна мотокар, след което наниза с острието на машината две коли и потроши бензиностанция, докато полицаите се опитваха да го арестуват.

26-годишният съименник на американския държавен секретар Джон Кери все още се намира в Бургаската болница.

Според описанието на лекарите по неврохирургия, това е човак с атлетична фигура. Във вторник до късно е буйствал, но след като се е успокоил, е успял да разкаже къде е настанен, как е пристигнал и как е станал инцидента.

Състоянието на пациента след проведената детоксикираща терапия е стабилно, влиза се в контакт с него от вчера вечерта, когато явно отмина ефектът на комбинацията на наркотици, алкохол и амфетамини, може би и друга дрога, която води до снемане задържащите функции на кората на мозъка. Тогава човек проявява неочаквана сила. това е много здрав и трениран борец. Имали сме много пациенти под влиянието на различни веества, но такъв тежък случай отдавна не сме се сблъсквали", коментира зам.-директорът на Бургаската болница д-р Светлозар Георгиев в ефира на Нова телевизия.

По думите му употребата на анаболите смущават човешкия организъм и увреждат чернодробните функции и смущават половите хормони.

 

#ММА #боец #Слънчев бряг #болница #наркотици

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »