Обратно към пълната версия на статията »

Гришо намери място в испанска класация на спортните изневери

Гришо намери място в испанска класация на спортните изневери
A A+ A++ A

Най-добрият тенисист на България Григор Димитров попадна в любопитна класация на испанското издание "Мундо Депортиво". Хасковският талант бе включен в селекция на някои от най-интересните изневери в спорта, съобщава "Труд".

Новината за раздялата на Димитров и руската тенисистка Мария Шарапова се появи преди няколко седмици, а Григор бе набеден от някои издания, че е изневерил на половинката си с българския модел Николета Лозанова. Тези слухове обаче бяха веднага и категорично отречени и от Лозанова, и от Димитров.

В класацията на каталунското издание попадат още имената на Джон Тери, Мауро Икарди, както и Рафаел ван дер Ваарт.

Ето и пълната класация:

1. Тиражирана изневяра на Джон Тери с жената на Уейн Бридж – Ванеса Перонсел, която буквално разтърси Англия и националния отбор на „Трите лъва“.

2. Григор Димитров, за когото се твърди, че е имал забежка с българския модел Николета Лозанова. Говори се, че това е провокирало раздялата му с Мария Шарапова.

3. Мауро Икарди, за когото преди години се появиха информации, че имал връзка с половинката на Макси Лопес - Уанда Нара.

4. Тибо Куртоа, за когото медиите информираха, че е имал връзка с приятелката на Кевин де Брюин - Каролине Линен.

5. Рафаел ван дер Ваарт не успя да преживее изневярата на неговата половинка Силви с пилот на самолет, а това доведе до тяхната раздяла. Не след дълго Ван дер Ваарт се ожени за близка приятелка на бившата си съпруга.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #тенис