Обратно към пълната версия на статията »

"Хелуоин" правят цял концерт непосредствено преди шоуто на "Джудас Прийст" (СНИМКИ+ВИДЕО)

"Хелуоин" правят цял концерт непосредствено преди шоуто на "Джудас Прийст" (СНИМКИ+ВИДЕО)
A A+ A++ A

На 30 юни в "Арена Армеец" рок феновете ще имат възможността да изживеят пълното щастие - не само с шоуто на "Джудас Прийст", но и с цял 90-минутен сет преди това на ветераните от "Хелуоин" (на снимката долу).

Динозаврите от Хамбург ще се качат на сцената в 20:00 ч., но не като подгряваща група, а за цял концерт от хитове с времетраене около час и половина.

Роб Халфорд и компания ще ни зарадват с най-големите си хитове, както и с песни от последния си албум Redeemer of Souls, издаден у нас от "Вирджиния рекърдс/Sony Music".

Техническата подготовка за разтърсващото шоу вече започна с изграждането на сцената и издигането на огромната видеостена за атрактивната мултимедия. На нея отново ще се вихри Роб Халфорд на своя любим мотор.

Как се поддържа рок енергия?

"Джудас" са си поръчали разнообразие от сандвичи, печено пилешко и свинско месо, лазаня, овчарски пай и няколко  вида салати за обяд. Задължително в менюто трябва да има и вегетариански ястия, поръчани специално за Роб  Халфорд.

Сред напитките са любимата бира на бандата Corona, но освен нея те ще опитат и местна качествена бира.

Феновете ще могат да се настроят подходящо за купона в деня на концерта и да загряват с бира още от 16:00 ч. в пространството пред залата, а входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Поради очакваното натоварено движение по бул. "Цариградско шосе", където в момента продължават ремонтни дейности, организаторите от "София мюзик ентърпрайсис" съветват феновете да дойдат по-рано с автомобилите
си или да използват градския транспорт.

Двете групи пристигат у нас в ранните часове на 30 юни, веднага след концерт в Белград.

Материалът е подготвен от Даниел Димитров.

#Хелоуин #Скот Травис #Иън Хил #Ричи Фокнър #Глен Типтън #Роб Халфорд #Джудас Прийст #музика #концерт #Арена Армеец #София мюзик ентърпрайсис