Обратно към пълната версия на статията »

Русенки дефилират в сватбените си рокли в Парад на булките

Русенки дефилират в сватбените си рокли в Парад на булките
17 омъжени русенки облякоха отново сватбените си рокли, за да се включат във второто издание на Парада на булките в града. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Русенки облякоха отново сватбените си рокли за Парада на булките в крайдунавския град.

17 омъжени дами облякоха отново сватбените си рокли, за да се включат във второто издание на Парада на булките. Някои от дамите бяха придружавани от съпрузите си, а други поради ангажименти на мъжете си бяха сами, предаде БГНЕС.

Едната от двойките бе дошла чак от Димитровград, а друга - Ваня от Русе и Адриан от Румъния, бе представител на трансграничната любов.

За сцена на Парада на булките бе избрана аристократичната сграда на Историческия музей, като преди партито вътре дамите и техните кавалери направиха фотосесия в градинката пред музея.

Те се снимаха край красивия шадраван и Паметника на загиналите в Сръбско-българската война, а накрая хвърлиха булчинските си букети, както повелява традицията.

Последваха много забавни игри и весело настроение, както и много награди. Организаторите смятат да превърнат Парада на булките в Русе в традиция, която да стане една от атракциите в града.

#сватбена рокля #Русе