Обратно към пълната версия на статията »

Гришо нарече Маша "най-големият боец"

Гришо нарече Маша "най-големият боец"
Снимки: Инстаграм
A A+ A++ A

Родната гордост в мъжкия тенис Григор Димитров разкри какво означава за него любимата му Мария Шарапова и кога ще я доведе в България. 

“Тя е най-големият боец, когото съм виждал”, разкрива с гордост българинът. “Неизбежно е хората да ни наричат "златната двойка", но за мен лепенето на подобни етикети е евтино. Тя е просто Мария. Не я виждам по начина, по който всеки друг го прави. Други неща в живота са много по-важни от това. Става въпрос за личността и отношението й към мен”, допълва Димитров.

Тенисистът обяснява, че двамата са като всички други влюбени и прекарват свободното си време в разходки, пазаруване и посещаване на различни заведения.

Преди време Григор сподели, че планира да доведе Маша в България, но кога ще бъде това? “Не знам. Само времето ще покаже. В момента сме много заети и двамата. Надявам се, че един ден и това ще се случи, но за момента просто не ми остава време”, обяснява Гришо.

Гришо и Маша са заедно от 2012 година. Двамата са сравнявани с друга двойка от тенис средите - Андре Агаси и Щефи Граф, които са женени вече 14 години и имат две деца.

#Григор Димитров #Мария Шарапова #Гришо