Обратно към пълната версия на статията »

Гришо вече говори за сватба

Гришо вече говори за сватба
Снимки: Фейсбук
A A+ A++ A

Родната гордост в мъжките тенис Григор Димитров за пръв път отвори дума за сватба. Разбира се, с неговата половинка Мария Шарапова. Той призна, че нищо чудно след края на тенис сезона, двамата да сключат брак.

Двойката е заедно вече от две години и половина. Те обаче много рядко коментират връзката си и избягват да се споменава и намек за венчило.

По време на интервю обаче хасковлията беше провокиран. Той трябваше да направи съпоставка между новата генерация в тениса и голямата четворка на звездите.

"Ние, новото поколение... Господи, ние вече сме по на 24 години, не сме толкова млади! Скоро може да се оженим", отговори Гришо.

Припомняме, че Маша неведнъж е споделяла, че е родният тенисист е изключително романтичен и обича да я засипва с подаръци. Подобно признание наскоро направи и Григор. "Аз самият съм романтичен и обичам да глезя момичето до себе си. Бих сготвил, за да я изненадам, ще взема цветя, ще запаля свещи и приглуша светлината... Oпределно харесвам романтични вечери", обясни българинът.

#Мария Шарапова #Григор Димитров #тенис