Обратно към пълната версия на статията »

Никита Леонтев е убитото 5-годишно момченце, намерено в куфар край Пасарел

Никита Леонтев е убитото 5-годишно момченце, намерено в куфар край Пасарел
снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Никита Леонтев е убитото 5-годишно момченце, намерено в куфар край Пасарел. Детето е родено в Санкт Петербург, но е живяло в град Перм, Русия. Разследващите са установили и коя е неговата майка. Тя се казва Ана Леонтева, съобщава БНР.

Бащата на момченцето е руски гражданин. За него в масивите на "Гранична полиция" няма никакви данни да е влизал на територията на България.

Все още не е ясно дали убитата жена, намерена край Приморско, е майка на детето. Направените до момента ДНК експертизи не доказват по категоричен начин това.

Източници от МВР заявяват, че по случая с убитото дете се работи по няколко версии, свързващи престъплението с различни хора. Все още няма конкретен заподозрян за убийството.

Близки до разследването съобщиха, че във връзка със случая МВР издирва руски гражданин, с който Ана Леонтева е имало по-скоро финансови отношения. Все още, обаче, няма доказателства, че този човек може да е автор на престъплението. Убийството се разследва съвместно с чужди служби. За момента от МВР отказват официален коментар по случая.

#дете #Пасарел #куфар #русначе