Обратно към пълната версия на статията »

Бизнес лидери помагат за превенцията на рака на гърдата и на изоставени деца

Бизнес лидери помагат за превенцията на рака на гърдата и на изоставени деца
Максим Бехар и 7-годишната Сара Гушева
A A+ A++ A

Седмият годишен бал на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) събра 36 000 лв. Те ще бъдат оползотворени за две каузи - програма на Столичната община за скрийнинг за рак на гърдата и проект на фондация „За нашите деца", който цели да изведе всички малчугани от дома за изоставени деца „Света София".

Събитието започна с изпълнение на арфа от Нов симфоничен оркестър и продължи със специално подготвен дует на Максим Бехар и 7-годишната Сара Гушева. Двамата зададоха тона на изпълнената с музика и благородство вечер. Джаз изпълнителят Васил Петров за поредна година дари хонорара си, а в края на вечерта примерът му бе последван от певицата и актриса Милица Гладнишка.

Безспорният хит на забавния и оспорван търг бяха екип и маратонки на тенис звездата Григор Димитров от турнирите в Бризбейн и Акапулко през 2014 година (на снимката долу).

Оживено бе и наддаването за картина от колекцията на президента Росен Плевнелиев, работи на майсторите Пенчо Балкански и Марин Георгиев Устагенов, фототипно издание на „История славянобългарска", ваучер за тийм билдинг в „Болдърленд", билет за „Гран при" на Формула 1 в Будапеща, автограф на Кристиано Роналдо, велосипед и още десетки атрактивни предмети. Водещи на вечерта бяха Игор Марковски от аукционна къща „Аполон и Меркурий" и Милица Гладнишка.

#БФБЛ #Българския форум на бизнес лидерите #бизнес #Максим Бехар #рак на гърдата #изоставени деца #Света София