Обратно към пълната версия на статията »

Христо Мутафчиев с главна роля в клип на Лили

Христо Мутафчиев с главна роля в клип на Лили
Обложката на новия албум
A A+ A++ A

“Поетът” на Лили Иванова излиза като сингъл, видеоклип и албум. Актьорът Христо Мутафчиев играе главна и единствена роля в най-новото видео на певица номер 1 по музика и аранжимент на Ангел Дюлгеров, и текст на Росен Кукошаров.

Клипът е сниман в дома на Лили от режисьора Стоян Радев. С него тя работи за първи път по видеопроекта "Готово ли сте за любов?" (вижте ТУК едноименното видео от 1995 г.).

Компактдискът съдържа 14 композиции по музика на Александър Йосифов, Тодор Филков, Александър Кипров, Найден Андреев, Сашо Събев, Росалин Наков, Михаил Йосифов и Ангел Дюлгеров, автор и на голяма част от аранжиментите.

Албумът е символичен жест и към авторите на текстове в този проект, сред които са имената на класиците Дамян Дамянов, Павел Матев, Любомир Левчев, Йордан Милев, както и Маня Иванова, Иван Тенев, Явор Кирин и Росен Кукошаров.

Дискът може да бъде поръчван в електронен вариант - в iTunes, както и на носител на shop.lili.bg от страната и чужбина.

От екипа на Лили потвърдиха, че въпреки огромния интерес към концерта на 6 ноември, няма възможност за пускане на допълнителни билети, включително правостоящи. Следващият концерт ще бъде на 25 декември

Песните в "Поетът":

Искам те

Сърцето е чупливо

Реквием

Молба

И пак тръгни

Поетът

Ела

Часове

Покруса

Просто съдба

Щурче

Влюбеният джаз

---

Бонуси:

Гълъбът

Пътеките

#концерт #Лили Иванова #албум #музика #песен #Христо Мутафчиев