Обратно към пълната версия на статията »

Каква ще е Коледата за принц Уилям и Кейт?

Каква ще е Коледата за принц Уилям и Кейт?
Снимки: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Откакто Кейт Мидълтън и принц Уилям сключиха брак през 2011 г., двамата действат много дипломатично, що се отнася до празниците. На първата Коледа след сватбата им изборът беше огромното имение на кралица Елизабет в Норфолк, но на следващата те се отправиха към дома на родителите на Кейт в Бъкълбъри. Миналата година отново уважиха кралицата и кралското семейство, избирайки да прекарат празника в тяхната компания.

Тази година обаче двамата искат да заложат на комфорта на собствения си дом в Анмър Хол, който всъщност не е толкова далеч от имението на кралицата. Къщата има 10 спални, осигурявайки предостатъчно място за роднините на Кейт, а местоположението ѝ позволява да посещават останалите кралски особи в Норфолк, когато пожелаят.

От двореца все още не са коментирали, относно плановете на Уилям и Кейт, но близък на семейството потвърждава, че те вероятно ще изберат уюта на Анмър Хол. В момента херцогът и херцогинята разделят времето си между този дом и двореца Кенсингтън в Лондон, но след като Уилям започне работа като пилот на хеликоптер, те вероятно ще прекарват доста повече време в къщата си сред природата.

"Съвсем спокойно могат да се събудят вкъщи, да отворят подаръците си, а след това да отидат на църква, в компанията на останалите членове на кралското семейство," казва кралският автор Джуди Уейд, според която Кейт ще избере именно този вариант, тъй като, заради бременността си, херцогинята избягва какъвто и да било стрес.

#принц Уилям #Кейт Мидълтън #Лондон #Кенсингтън