Обратно към пълната версия на статията »

"Вината в нашите звезди" обра тийн наградите

"Вината в нашите звезди" обра тийн наградите
Актьорите от "Вината в нашите звезди" обраха призовете на Teen Choice Awards. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Филмът по романа на Джон Грийн - "Вината в нашите звезди" обра тийн наградите Teen Choice Awards. Актьорите Шайлийн Уудли и Ансел Елгорт получиха по няколко отличия на церемонията в Лос Анджелис, сред които са любим драматичен киноактьор и пробив за Елгорт и любима драматична и екшън актриса за Уудли. Двамата спечелиха и приза за най-добра целувка.

"Тъй като не съм сърфист, ще го закача на стената" - каза Елгорт за наградата, която е с формата на сърф. "Вината в нашите звезди" спечели седем награди, сред които и за любим филм.

Още един филм с участието на Шайлийн Уудли спечели награда - "Дивергенти" бе избран от младата публика за най-добър екшън. Получавайки сърфа си за любима киноактриса, Уудли насърчи зрителите да бъдат себе си.
Нина Добрев спечели наградата за любима телевизионна актриса в категорията за фентъзи за ролята в сериала "Дневниците на вампира".

Церемонията започна с изпълнение и награда за Деми Ловато. След като изпя хита си "Really Don't Сare", тя получи отличията за любима песен на лятото и любима певица.

В музикалните категории доминираха момчетата от "Уан Дайрекшън". Те спечелиха осем сърфа, сред които за любима музикална група, за любимо лятно турне, любима любовна песен ("You and I"), любима песен за раздяла и любим сингъл ("Story Of My Life"). Наградата за любима лятна група и пробив обаче спечелиха "Файв секъндс ъв съмър".

Наградата за кънтри получи Тейлър Суифт. Голямата награда "Върховен избор" за принос към развлекателната индустрия получи 22-годишната певица и актриса Селена Гомес. Наградата за стил спечели Зендая.
В телевизионните категории най-много награди спечели сериалът "Малки сладки лъжкини", сред които за любим телевизионен драматичен актьор и драматична актриса на Иън Хардинг и Луси Хайл. Любима телевизионна комедийна актриса е Леа Мишел за "Клуб "Веселие". 

Наградата за екранна химия спечелиха Ансел Елгорт, Нат Уолф и Шайлийн Уудли за играта си във "Вината в нашите звезди". Най-добър филмов злодей според тийнейджърите е Доналд Съдърланд за "Игрите на глада: Възпламеняване".

"Избрахте ме за най-големия злодей - каза от сцената Съдърланд, който дойде на неофициалната церемония в смогинг. - Съпругата ми, за която съм женен вече 42 години, помоли да ви кажа, че е съгласна с Вас".
Наградите "Изборът на тийнейджърите" се определят чрез онлайн гласуване на подрастващите. Тази година в него са се включили 165 милиона души.

#Нина ДОбрев #Деми Ловато