Обратно към пълната версия на статията »

Много клиенти се отказаха от заявките за теглене от ПИБ

Много клиенти се отказаха от заявките за теглене от ПИБ
Снимка: paradise-center.com
A A+ A++ A

От Първа инвестиционна банка разпространиха съобщение, че много клиенти са се отказали от петъчните заявки за теглене. Поради тази причина от ПИБ уведомяват, че няма да събират предвидените по тарифа такси за подобен вид операции.

Ето го и цялото съобщение:

Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че поради нарастващия брой на клиентите, които в петък са направили заявка за теглене на суми и днес искат да се откажат от тегленето и нарушаването на депозитите, Банката няма да събира предвидените по тарифа такси. Офисите на Fibank (Първа инвестиционна банка) в цялата страна работят с усилено темпо и обслужват всеки клиент. Много клиенти, дошли да внасят средства, ще бъдат обслужени на отделни бюра. Благодарим на всички клиенти за търпението и доверието, както и за това, че не се поддадоха на зловредните слухове срещу българската банкова система.

В понеделник сутрин банката отвори врати с чакащи клиенти, които до обяд бяха обслужени. След 12 ч. банката влезе в обичайния си работен ритъм, приемайки заявки за нови депозити, вноски и текущи разплащания. Това се казва в друго съобщениe на Първа инвестиционна банка.

От там изказват своята признателност и благодарност на всички свои клиенти, партньори, държавни институции, медии и цялото българско общество за оказаната подкрепа.

Акциите на Първа инвестиционна банка поскъпнаха с над 26% в рамките на днешната сесия на БФБ, казват от банката.

#Първа инвестиционна банка