Обратно към пълната версия на статията »

Радан Кънев: Атаката срещу банките идва от кръгове на БСП, ДПС и медиите им

Радан Кънев: Атаката срещу банките идва от кръгове на БСП, ДПС и медиите им
Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира, че повсеместната криза на доверието в обществото ни се пренесла от управляващите и медиите към банките. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира, че повсеместната криза на доверието в обществото ни се пренесла от управляващите и медиите към банките.

„Въпросът е, че властта и медиите напълно заслужено нямат ничие доверие. Банковата система съвсем заслужено има доверието (естествено, не и одобрението, но това е съвсем друга тема...) на мнозинството българи, които непрекъснато увеличават депозитите си“, коментира Кънев на страницата си във Фейсбук.

Лидерът на ДСБ смята, че атаката идва от тези, на които не бива да се вярва - кръгове на БСП, ДПС и свързани с тях медии.

„За да гарантираме стабилността на парите си, е нужно да ги игнорираме (БСП, ДПС и свързаните с тях медии – бел. ред.) безпощадно и да се доверим на мерките на БНБ. Това са просто лъжци и крадци на високо ниво“, заяви Радан Кънев.

Според него, за да започнем дългия и труден път към връщане на доверието в обществото, трябва час по-скоро да ги разкараме от властта.

„Или накратко - не теглете парите си от банките. Изтеглете доверието си от Станишев, Доган и Пеевски“, бе категоричен той.

#Радан Кънев #Кънев #ДСБ #банки #БСП #ДПС