Обратно към пълната версия на статията »

За Ваня Щерева, пандите и лошия PR

За Ваня Щерева, пандите и лошия PR
A A+ A++ A

Шега на гърба на писателката, актриса и всичко-в-едно Ваня Щерева обиколи медийното пространство за един ден. Приятелят й си направил закачка с това, че й викал „панда“, и обявил за издирване нейния мним домашен любимец, който е застрашен вид. Привикали ги в полицията и се посмели, че всички си мислели, че тя наистина отглежда панда вкъщи.

Единият от въпросите, който отеква в съзнанието при чуване на подобна „новина“, веднага е „На кого му пука?“ и това ли е най-важното нещо в държавата днес, че да се занимаваме с разни груби шегички на арт особи.

Друг е въпросът, че някак си между другото въпросната Ваня Щерева щяла да издава новата си книга. И видиш ли, се зашумя около писателката точно преди издаването. Случайност? Едва ли.

С панда или без, лош PR няма. Който е забравил, се е сетил коя е Ваня Щерева и между невинните шегички е разбрал и за новото й заглавие.

И дори на някои тази реклама да се струва като демонстрация на лош вкус, все пак тя си остава реклама. При това безплатна и без участието на нищо неподозиращите панди.

#Ваня Щерева #Панда