Сидеров поведе „Атака“ към евроизборите

22 април 2014, вторник / 12:15;
Сидеров поведе „Атака“ към евроизборите
Волен Сидеров заяви, че партията му не иска „гей бракове, кръвосмешения, двойни стандарти и намалени субсидии“. Снимка: БГНЕС

Председателят на „Атака“ Волен Сидеров и негови съпартийци регистрираха партията за участие на предстоящите избори за Европейски парламент.

Водач на листата ще е Сидеров, следван от зам.-председателя на „Атака“ Десислав Чуколов и депутатите Магдалена Ташева, Станислав Станилов, Павел Шопов, Явор Нотев и други.

„Ще отидем в Брюксел, за да бъдем защитници на православието, защитници на истинските ценности, а не на измислените евроценности. Някой трябва да каже на онези господа и дами, че перверзията не може да бъде нормална“, посочи Сидеров.

„Задължително е Атака да има представители в Европейския парламент, защото в противен случай няма да бъде чут гласът на голямо количество българи, които не са съгласни с „евро гей ценностите“ и искат православни ценности“, заяви лидерът на партията.

„Трябва ли да се преустрои Европейският съюз, трябва ли да се откъсне от американско влияние, както ние смятаме – тези теми трябва да присъстват в дебатите, а засега липсват и се бяга от тях“, каза още той.

Волен Сидеров заяви, че партията му не иска „гей бракове, кръвосмешения, двойни стандарти и намалени субсидии“.

„Искаме енергийните ни проекти да се случват, а не да бъдат спирани“, добави Сидеров за „Южен поток“.

Той посочи, че очаква партията му да „задържи територията“, която е имала досега, и припомни, че през 2007 г. националистите са спечелили три мандата, а през 2009 г. – два.

„Атакистът е най-точният боец, независимо дали бойното поле е София или Брюксел“, обобщи идеята си Волен Сидеров.