Обратно към пълната версия на статията »

HTC с повече детайли относно ъпдейтите до Ice Cream Sandwich

HTC с повече детайли относно ъпдейтите до Ice Cream Sandwich
A A+ A++ A

Вече видяхме Android Ice Cream Sandwich и макар че все още не е достигнал до пазара, потребителите на платформата на Google вече се питат дали ще могат да обновят софтуера на устройствата си. Това със сигурност няма да стане, преди до пазара да достигне първият телефон с Android 4.0 - Samsung Galaxy Nexus, което ще се случи през следващата седмица. След това по някое време Google ще пусне изходният код на софтуера. Повечето производители вече обявиха, че няма да осигурят ъпдейти до края на тази година, а ще ги оставят за началото на следващата.

HTC също направи предпазливи забележки относно ъпдейта, но основата причина за това се крие в интерфейса Sense, който трябва да бъде внимателно преработен, за да съответства на сериозните промени във външния вид на Android 4.0. Тайванската компания направи ново изявление по темата в страницата си във Facebook и новините са добри. От казаното разбираме, че ъпдейт ще получат почти всички от моделите й от висок клас. Първата вълна от устройства, които ще бъдат обновени до Ice Cream Sandwich в началото на 2012 г., са HTC Sensation, HTC Sensation XL, HTC Sensation XE, HTC Rezound, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G и HTC Amaze 4G. В допълнение, компанията продължава да преценява и останалите си продукти и обещава допълнителна информация за ъпдейти и за други модели.

https://www.facebook.com/notes/htc/announcing-the-first-wave-of-htc-devices-to-receive-upgrades-to-ice-cream-sandwi/10150518462703084