Обратно към пълната версия на статията »

УниКредит Кънсюмър Файненсинг сред топ дарителите на SOS Детски селища България за 2011 г.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг сред топ дарителите на SOS Детски селища България за 2011 г.
A A+ A++ A

Сумата, дарена от компанията през 2011 г., възлиза на 21 700 лв

Вместо традиционните фирмени подаръци към своите партньори, УниКредит Кънсюмър Файненсинг дари 20 000 лв., в подкрепа на SOS Детски селища България. От своя страна, децата нарисуваха собственоръчно картини и коледни картички, в знак на признателност.

Така водещата компания за потребителско финансиране в страната се нареди на второ място в дарителската класация на SOS Детски селища България за 2011 г.

На 15 февруари, в детското селище в Дрен, изпълнителният директор на УниКредит Кънсюмър Файненсинг Пиер-Ив Геган връчи на Пламен Стоянов - национален директор на SOS Детски селища България, дарителски чек със събраните средства от кампанията и посети работилницата за приложни изкуства, в която са рисували децата. Гостите присъстваха и на репетиция на оркестър „Тарамбуки", на който децата ги поздравиха с уникалните си изпълнения.

„Горди сме, че въпреки нелеката година, успяхме да се наредим сред най-щедрите дарители на SOS Детски селища. Разбира се, имаме амбицията още тази година да оглавим класацията. За даренията, които успяхме да направим през 2011 заслуга имат най-вече нашите партньори и клиенти, на които благодарим. Дългосрочното партньорство с SOS Детски селища и подкрепянето на тяхната кауза е сред приоритетите на УниКредит Кънсюмър Файненсинг ", съобщи Пиер-Ив Геган.

Най-новото дарение е продължение на дългосрочната кампания с мото „Заедно сбъдваме детски мечти", в която УниКредит Кънсюмър Файненсинг дарява средства в подкрепа на SOS Детски селища България.

#Уникредит Булбанк