Обратно към пълната версия на статията »

Samsung Galaxy Tab 7.7 идва ексклузивно от "М-Тел"

Samsung Galaxy Tab 7.7 идва ексклузивно от "М-Тел"
A A+ A++ A

"М-Тел" е първият български оператор, който ще започне продажбите на Samsung Galaxy Tab 7.7, който на свой ред е първият таблет със Super AMOLED Plus екран. Технологията осигурява ярки и контрастни цветове, а освен това позволява запазването на добрата видимост дори и при директна светлина - потребителите на смартфон като Galaxy S II знаят много добре какви са предимствата. Таблетът има алуминиев корпус и е с дебелина едва 7,89 мм при тегло от 340 г, което го прави подходящ за носене. За феновете на мобилната фотография има камера със светкавица, а освен това таблетът поддържа възпроизвеждане на 1080p Full HD видео.

Устройството работи бързо, благодарение на двуядрения процесор с честота 1,4GHz, а добавените HSPA+ възможности за връзка позволяват както достъпа до интернет навсякъде с мобилно покритие, така и провеждането на телефонни разговори - разбира се, чрез handsfree. Устройството се предлага на цена от 38,90 лева на месец или в брой за 899,90 лева с пакет за мобилен интернет M-Tel Surf NonStop+, или тарифа Surf&Talk XL с договор за услугата за срок от две години.

Официалната премиера на Samsung Galaxy Tab 7.7 в България бе предшествана от ситуация със "скрита камера", в която главен герой е таблетът. Идеята на видеото се завърта около дама, която забравя своя таблет в столично кафене. Експериментът има за цел да провери дали намерилият устройството би го върнал на притежателя му. Дамата, която не се поколеба да направи това, е Анита Хинова от Плевен и вече използва Samsung Galaxy Tab 7.7, който получи като подарък.

На събитието "М-Тел" сподели, че вече предлага 8 таблета, като 4 от тях са от серията Galaxy. През миналата година компанията е отчела ръст в продажбите на таблети от 270%, като в същото време увеличението в ползването на мобилен интернет е нараснало със 139%. Потребителите, залагащи на мобилния интернет, са се увеличили със 136%.