Обратно към пълната версия на статията »

Мадона: Сбъдната мечта е да пея на „Супербоул“

Мадона: Сбъдната мечта е да пея на „Супербоул“
Световноизвестната поп изпълнителка Мадона сподели, че за нея ще бъде сбъдната мечта да пее на „Супербоул“. Снимка: ЕПА
A A+ A++ A

Световноизвестната поп изпълнителка Мадона сподели, че за нея ще бъде сбъдната мечта да пее на „Супербоул“.

Мадона призна, че възможността да пее между полувремената на „Супербоул“ в неделя е една от най-съкровените й мечти, предаде БГНЕС.

„Мечта е да пея на полувремето на „Супербоул“, сподели родената в Мичиган звезда. „Пея над 25 години, но никога не съм работила толкова здраво и детайлно, дори откачено, колкото за това шоу... Опитвам се да го направя по възможно най-грандиозния начин“, допълва тя.

На въпрос дали е усетила напрежението от голямата публика, пялата на десетки стадиони по света изпълнителка заяви: „Да, усетих го“. Тя освен това разкри, че по време на шоуто в Индианаполис ще изпее „три стари парчета“ и новия си сингъл Give Me All Your Luvin.

Миналогодишният „Супербоул“ привлече над 110 млн. американски зрители, което бе рекорд за тв излъчване в САЩ.

Редица музикални звезди са участвали в шоуто в почивката на „Супербоул“. През последните години в него се изявяваха Пол Маккартни, „Ролинг стоунс“, „Ю Ту“, Принс, Брус Спрингстийн и Джанет Джексън.

Изпълнението на Джексън през 2004 година бе най-скандално. Тогава Джъстин Тимбърлейк, който пя редом до нея, дръпна костюма й, излагайки едната й гърда пред милиони телевизионни зрители. Мадона обаче увери, че няма да прави подобно нещо.

#певица #Мадона